Zavese Novi Sad

Kako izmeriti zavesu, dimenzije zavesa, mali vodič kroz proizvodni proces

Širina Zavese

Naša preporuka za širinu zavese je dupla širina u odnosu na širinu garnišne. Naravno u zavisnosti od prozirnosti tkanine, više prozirne tkanine, posebno til, preporučujemo 2,5-3 puta u odnosu na širinu garnišne.

Paravani, da li služe samo kao ukras sa strana prozora. Ili imaju funkciju da zamrače prozor i spreče znatiželjne poglede. Preporučujemo 1,5 puta više u odnosu na širinu garnišne. Više tkanine će svakako izgledati bogatije.

Naprimer širina garnišne 2m:
Potrebna širina zavese 4m ,
Potrebna širina draperije od 3 do 4m.
* ovo je naša preporuka, a izbor je na Vama.

Kako izmeriti sirinu zavese
Visina Zavese

Vi određujete visinu zavese i njen završetak. Do patosa, par cantimetara iznad, do kraja prozora ili tik iznad radijatora. Mi savetujemo polaznu tačku od koje merite visinu u ilustraciji su primeri najčešćih načina kačenja u našoj zemlji.

Za plafonsku garnišnu merite od njenog početka ( iz vodilice same ), plafona, pa do željene pozicije. Ilustracija 1 za šivenje na alke ili petljice, meri se visina od vrha garnišne. Za standardno kačenje na traku, merite visinu od alke ili kačaljke.

Šivenje na alke ili na tunel dimenzija od vrha šipke

Šivenje na običnu traku, udice ili kačaljke, uzima se dimenzija

Tunel
100 din/m
Alke
600 din/m
Traka
120 din/m
Petljice
200 din/m
Način kačenja zavesa

Naša proizvodna linija šije zavese za sve vrste kačenja, sličice su kao podsetnik načina na koje je moguće okačiti zavese na garnišnu.

Pored fotografija piše i cena šivenja u našem salonu, naravno po dužnom metru sašivene zavese. Zadržavamo pravo izmene cene, za specijalne zahteve.

Zavese Novi Sad, Gotove zavese
Sandra Zavese
Sopstveni uvoz tkanina
Zavese Novi Sad, Gotove zavese
Galant Tkanine
Rovitex EU
Zavese Novi Sad, Gotove zavese
Gardenia Kolekcija
Rovitex EU
Zavese Novi Sad, Gotove zavese
Aco Textile
Republika Turska
Tkanine za zavese

U našem salon u Danila Kiša 14, očekuje Vas veliki izbor kvalitetnih tkanina. Trenutno je u asortimanu više od 800 različitih uzoraka. Većina tkanina je dostupna u najkraćem vremenskom roku.

Pored zavesa iz sopstvenog uvoza, ostvarujemo saradnju, kako sa kompanijama iz Evropske Unije, tako i sa partnerima iz Turske. U ponudi su markizet, aplicirani markizet, til, lan, bukle, soft draperije, blackout draperije, razne štampane dekorativne tkanine. Celokupne kolekcije je moguće videti na društvenim mrežama.

Naša specijalnost

Opremanje komercijalnih i stambenih objekata dekorativnim tkaninama

Profesionalan tim

Vlasnica kompanije Gordana (Radišić) Mrđa, sa više od 25 godina iskustva u tekstilnoj industriji na rukovodećim mestima, inženjer tekstilne tehnologije. Novitet Bosanski Petrovac, Nit Novi Sad, Sintelon ( Ambijenta , Dekor ). Gordana 2002 osniva privatnu kompaniju.

Pročitaj još

Profesionalni tim

Dobro organizovan proizvodni proces uz učešće svih članova porodice, ravnoštepajuće mašine za konfekcioniranje zavesa, kao i specijalne mašine za našivanje traka, porubljivanje, našivanje karnera. Porodična kompanija.

Proizvodni kapacitet

Veliki proizvodni kapacitet, uslužno šivenje za više renomiranih kompanija i učestvovanje na više projekata. Skladištni kapacitet, profesionalna oprema, veliko iskustvo u obavljanju posla. Iskustvo u radu aktivnog oplemenjivanja i poznavanje carinskih propisa.

Pročitaj još

Proizvodni kapacitet

Kao kuriozitet spominjemo projekat iz 2013. godine, gde smo uslužno sašili i namontirali zavesa i draperije za hotel od 3200 soba u Sočiju. Za tri meseca, konstantnog rada.

Zavese Sandra Novi Sad

Hotelski program, vatrootporne (B1 sertifikat) tkanine, opremanje hotela i ugosteljskih objekata

Kompletno opremanje hotelskih soba, restorana, sala za proslave, lobija, kulturnih i verskih ustanova, konferencijiskih sala. Instalacija garnišni, postavljanje zavesa, dekorativnih držača, šivenje dekorativnih presvlaka.
Iskustvo u projektima u zemlji i u inostranstvu. Izdavanje sertifikata neophodnog za dobijanje **** . Šivenje zavesa, instalacija garnišni :

-Zdanje Matice Srpske, Novi Sad
-Hotel “President”, Novi Sad
-Hotel “Centar”, Novi Sad
-Hotel “Novi Sad”, Novi Sad
-CFK “Drago Jovović”, Vrbas
-Manastir SPC posvećen Vaskrsenju Hristovom, Kać
-Radisson Blu Royal Astorija Hotel, Vilnus, Litvanija
-Hotel1 “Srbija”,Vršac
-Hotel "Izvor", Aranđelovac
-Restoran sa prenoćištem “Idila”, Bačka Palanka
-Sala za venčanja i proslave “Beli Dvori”, Veternik
-Sala za venčanja i proslave “Jurošević FiV”, Vrbas
-Restoran “Sportski Centar Zmajevo “
-Hotel "Park Inn", Soči, Rusija
-Hotel "Radisson", Soči, Rusija
-Hotel Pošte Ruske federacije, Soči, 3200 soba